Dodici Organic tähemärgi kehamassaaž

See on luksuslik ja sügavuti lõõgastav massaaž, mis toob esile looduse väe ja ühendab selle Sinu tähtkuju müstikaga, et pakkuda tõeliselt personaalset ja unikaalset kogemust.

Dodici Organic tooted, mille on suure hoole ja armastusega loonud Reet Härmat ja Kadri Lutus, on valmistatud looduslikest ja biodünaamilistest õlidest, mis on rikkalikud ja täisväärtuslikud. Need unikaalsed õlikooslused ammutavad inspiratsiooni Sinu tähtkuju isikupärast, et pakkuda Sulle erilist massaažielamust.

Dodici Organic tunniajasel kehamassaažil valitakse vastavalt Sinu tähtkujule sobiv Dodici Organic õli, mis toidab ja taastab Sinu keha ning meeli. Massaaž algab sügavast ja rahustavast lihaste lõdvestamisest, keskendudes kõigile keha piirkondadele, kus pinge kipub kogunema. Meie hoolikas ja põhjalik massaažitehnika, kombineerituna ainulaadsete õlidega, aitab vabastada stressi ja taastada energiavoogu kogu kehas.

Anna endale aega lõõgastumiseks ja koge hooldust, mis on sama unikaalne ja personaalne nagu Sina ise!

Aega tuleks varuda 1 tund.

48,00 

Laos

Saada e-kinkekaart

Kinkekaarti saad saata elektroonselt täites ära kinkekaardi saaja e-maili aadressi. Peale makse sooritamist saadetakse kinkekaart ka kinkekaardi saaja e-mailile. Kinkekaart kehtib 1 aasta ostukuupäevast.


Jaga ostukorv kolmeks osaks või tasu 30 päeva pärast! Sinu jaoks on see tasuta, ilma igasuguse intressi ja lisakuludeta.