Dodici Organic ekspress näomassaaž

See on eriline ja luksuslik hooldus, mis ühendab looduse väe ja tähtkujude müstika, et pakkuda Sulle tõeliselt personaalset elamust!

Dodici Organic tooted, loodud armastusega Reet Härmati ja Kadri Lutuse poolt, on valmistatud looduslikest ja biodünaamilistest õlidest ning on rikkalikud ja täisväärtuslikud. Nende eesmärk on ühendada Sinu tähtkuju eripärad ja loodusjõud, et luua tõeliselt unikaalne kogemus. Dodici Organic õlid on 100% julmusevabad/jätkusuutlikud/vegan.

Dodici Organic ekspress näomassaaž on põhjalik ja rahustav rituaal, mis algab personaalse tähtkujule sobiva Dodici Organic massaažiõli valikuga. Järgnevad massaažid erinevatele piirkondadele: lõõgastav silmamassaaž spetsiaalsete prillidega, samal ajal lõuajoone-, kaela- ja dekolteemassaaž ning kerge õlavöötme massaaž ja lõpetuseks lõõgastav massaaž näo ülemises piirkonnas.

Lase ennast hellitada hooldusel, mis on sama unikaalne kui Sina!

Aega tuleks varuda 30 minutit.

35,00 

Laos

Saada e-kinkekaart

Kinkekaarti saad saata elektroonselt täites ära kinkekaardi saaja e-maili aadressi. Peale makse sooritamist saadetakse kinkekaart ka kinkekaardi saaja e-mailile. Kinkekaart kehtib 1 aasta ostukuupäevast.


Jaga ostukorv kolmeks osaks või tasu 30 päeva pärast! Sinu jaoks on see tasuta, ilma igasuguse intressi ja lisakuludeta.