Siluett
Roosikrantsi 8, Tallinn, 10119
Aegade broneerimine:
+372 561 744 14
Avatud:
E- R 10.00- 19.00,
L ettetellimisel,
P suletud.
Maria Fiveger
maria@sinusiluett.ee
et

Siluett ReUse Republicul

veebr 7, 2011

3.- 5. veebruar toimus Kristiine Keskuses Moetäika raames ReUse Republic. Müüki pandi ligi 30ne noore Eesti disaineri  ümber tuunitud rõivad. Laojääkidest ja praagist olid disainerid loonud värsked ning energilise stiiliga esemed. Uue välimuse saanud rõivaese nägi välja unikaalne ja kordumatu. Tekkis tunne nagu disainerid olid haldjad, kes kulunud tuhkatriinu riietuse muutsid uueks ja ilusaks. Leida võis ekstravagantseid jakke, seelikud ning nuku välimuse saanud kleidikesi.

Samuti ei pea külmutuskappi seisma jäänud õuna või banaani ära viskama. Kodus on võimalik lihtsate vahenditega igapäevaselt nahka hooldada ja salongis efektiivsete meetoditega saavutatud tulemust hoida. Siluett jagas külastajatele „Lihtsaid ilunipid kodus“ retseptikogumikke, kus leiab jogurti kehamaski, tselluliidi vastase koorija, banaani smuuti juustele, värskendava õuna  ja  puhastava munavalge näomaski. Tegime mõned näidised kaasa ja kostitasime külastajaid Silueti marjateega. Kellel tekkis huvi kodus meisterdamise vastu, võib nüüd retseptikogumikke saada Siluetist.

Uudised

3D kulmud!

3D kulmud!

Tegemist on mitmeastmelise hooldusega, mis keskendub kulmude disainile. Hoolduse käigus vahatatakse, värvitakse, tõmmatakse niidiga, trimmitakse ning viimistletakse kulmud kulmumeigiga. Täpse [...]

read more

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Lõõgastavat ning aroomirikast jalamassaaži alustatakse jalavanniga, mis sisaldab JOIK tsitruse vannipiima. Järgneb jalgade koorimine, greibi-mandariini koorijaga- nahk muutub pehmeks ning [...]

read more

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Meie kõige uuem ja ürdisem näohooldus Botanic Gardenilt on kombineeritud Ajurveeda teadmistega. Botanic Garden toetab Eesti väikeseid talusid, kust pärinevad orgaanilised [...]

read more