Siluett
Roosikrantsi 8, Tallinn, 10119
Aegade broneerimine:
+372 561 744 14
Avatud:
E- R 10.00- 19.00,
L ettetellimisel,
P suletud.
Maria Fiveger
maria@sinusiluett.ee
et

Detox- ja heaoluhooldus

veebr 8, 2011

„Detox- ja heaoluhooldus“ on keha modelleeriv ja stressirohkest talvest lõõgastav hooldus. Kokku on kombineeritud efektiivseimad meetodid. Hoolduses kasutatakse parimaid ja hinnatuimaid Prantsusmaa merevetikaid. „Detox- ja heaoluhooldus“ väljutab kehast jääkained ja puhastab organisimi. Värskendab meelt ning parandab naha toonust. Sobib hästi neile, kellel pole aega reisile minna, kuid keha ja vaim vajab turgutamist.  Hea leevendus pikale talvele!

Kehahooldus „Detox- ja heaoluhooldus“  koosneb viiest erinevast etapist. Kokku on ühendatud salenemis- ja lõõgastusmeetod. Keha masseeritakse ja kooritakse aroomiteraapilist toimet omava meresoolaga. See valmistab ette naha protseduuriks ja lõõgastab.  Enne salenemistreeningut (proellixe) kantakse peale tselluliidivastane geel. Nende kahe koostoime on efektiivsem, sest tselluliidigeelis olevad aktiivained vallanduvad kui lihased saavad koormust või kiireneb vereringe. Peale salenemistreeningut valmistatakse keha ette vetikamähiseks. Siis kantakse peale salenemisgeel koos tselluliidimassaažiga. Vetikamähisele järgneb  lõõgastav massaaž eeterliku õliga.

Protseduuri kestus 1,5h

90€/ 1404.-

Uudised

3D kulmud!

3D kulmud!

Tegemist on mitmeastmelise hooldusega, mis keskendub kulmude disainile. Hoolduse käigus vahatatakse, värvitakse, tõmmatakse niidiga, trimmitakse ning viimistletakse kulmud kulmumeigiga. Täpse [...]

read more

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Lõõgastavat ning aroomirikast jalamassaaži alustatakse jalavanniga, mis sisaldab JOIK tsitruse vannipiima. Järgneb jalgade koorimine, greibi-mandariini koorijaga- nahk muutub pehmeks ning [...]

read more

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Meie kõige uuem ja ürdisem näohooldus Botanic Gardenilt on kombineeritud Ajurveeda teadmistega. Botanic Garden toetab Eesti väikeseid talusid, kust pärinevad orgaanilised [...]

read more