Siluett
Roosikrantsi 8, Tallinn, 10119
Aegade broneerimine:
+372 561 744 14
Avatud:
E- R 10.00- 19.00,
L ettetellimisel,
P suletud.
Maria Fiveger
maria@sinusiluett.ee
et

Skin Kiss sukkpüksid

sept 24, 2011

 

Väliselt on tegemist tavaliste sukkpükstega, mida igapäevaselt kantakse. Nende eripäraks on aga asjaolu,et kofeiini mikrokapslid sisalduvad sukapükste kiududes ja kehasoojusega hakkab kofeiin naha pindmisele kihile mõju avaldama. 28-päevane Skin Kissi sukkpükste kandmine on tõestanud,et koffeiin on vähendanud reite mõõtusid kuni 2cm! Lisaks pinguldavad sukkpüksid jalgade nahka üleüldiselt. Mida kauem neid kanda, seda siledam ning elastsem nahk on. Sukkpüksid on dermatoloogiliselt testitud. Kofeiini efekt kestab kuni 5 pesu. Sukkpükse müüakse 3-stes pakkides, 20 deni, saadaval on nii musti kui nahatooni. Materjal: 85% polüamiid, 15% elastaan.

Skin Kiss kofeiiniga sukapüksid on saanud nii dermatoloogiliste, toksikoloogiliste kui biokeemiliste testide poolt hinnangu “väga hea”. Meditsiinilised testid on näidanud, et sätestatud tolerantsi tasemel mingeid probleeme ei leitud. (Sertifitseeritud testide tulemused: Institute Expertise Cinique, Lyon, Prantsusmaa). The Consumer Product Testing Co. testid viidi läbi Fairfieldis, New Jerseys, USAs ning toetavad täielikult toodet. Sukapükstest vallanduv kofeiin ei satu vereringesse, seega ei klassifitseerita neid kui meditsiinilist toodet. Selle tulemusena, muutub nahk nähtavalt siledamaks ja pringimaks ning väheneb “apelsini koore” naha efekt.

 

Sukapükse müüme ka Ilu sõnumil Keha ja Tervise alal. Olete oodatud uudistama! Sukkpükse saab osta salongist Siluett, Roosikrantsi 8 või veebipoest shop.sinusiluett.ee

Hind: 34€

Uudised

3D kulmud!

3D kulmud!

Tegemist on mitmeastmelise hooldusega, mis keskendub kulmude disainile. Hoolduse käigus vahatatakse, värvitakse, tõmmatakse niidiga, trimmitakse ning viimistletakse kulmud kulmumeigiga. Täpse [...]

read more

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Lõõgastavat ning aroomirikast jalamassaaži alustatakse jalavanniga, mis sisaldab JOIK tsitruse vannipiima. Järgneb jalgade koorimine, greibi-mandariini koorijaga- nahk muutub pehmeks ning [...]

read more

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Meie kõige uuem ja ürdisem näohooldus Botanic Gardenilt on kombineeritud Ajurveeda teadmistega. Botanic Garden toetab Eesti väikeseid talusid, kust pärinevad orgaanilised [...]

read more