Siluett
Roosikrantsi 8, Tallinn, 10119
Aegade broneerimine:
+372 561 744 14
Avatud:
E- R 10.00- 19.00,
L ettetellimisel,
P suletud.
Maria Fiveger
maria@sinusiluett.ee
et

Active pureness rebalancing – sügavpuhastav ja tasakaalustav näohoolitsus!

aug 3, 2011


Comfort Zone “Active pureness rebalancing” näohooldus on naha sügavpuhastus, mis tasakaalustab ning annab kauni värskuse ja sära. Protseduur on ideaalne nii rasusele, mustusekolletega ja kurnatud nahale kui ka õrnematele nahatüüpidele.

Iga Comfort Zone’i hooldus algab lõõgastava ja äärmiselt meeldiva “tranquillity welcome” rituaaliga. Tervitusrituaal muudab [comfort zone] protseduuri erilisemaks, kutsudes esile sügava lõdvestustunde, mis soodustab aktiivtoimeainete mõju ja suurendab saadavat naudingut.

Rituaalile järgneb naha puhastamine ja toniseerimine. “Active pureness rebalancing” näohoolduses on kahefaasiline koorimine. Esimeses faasis kasutatakse õrna ensüümset noorendajat (koorijat), mis on rikastatud Omega 3 ja Omega 6 rasvhapetega. (aktiivained: ussikeeleõli ja bromelaiin liposoomides) Ensüümne koorija eemaldab õrnalt surnud naharakud ja soodustab rakkude uuenemisvõimet. Teises faasis kantakse peale “Active pureness” kreem, mis soodustab komedoonide eemaldamist ja suurenenud pooride vähenemist. (takja-, salvei- ja musta paju ekstrakt) Peale sügavpuhastavat koorimist tehakse koos “Active pureness” spetsiaalse segu ja näomassaaži kreemiga eksklusiivsete liigutustega massaaž näole. Väga embav tunnetus, mida iseloomustavad põhjalikud, aeglased ja rahustavad liigutused ja kogukäeline kontakt, mis tekitab mugavuse ja hoolitsuse tunde. Näomassaažile järgneb vetika ja mineraalsooladega puhastav ning taastab naha tasakaalu. Protseduur lõppeb sügavalt niisutava kuningakepiõliga silmaümbrus- ja näokreemiga.

Väärtusta igat hetke. Iga päev.

Loe Comfort Zone’i kohta siit: Näohoolitsused

Protseduuri kestus: 60 min.

Hind: 39€

Uudised

3D kulmud!

3D kulmud!

Tegemist on mitmeastmelise hooldusega, mis keskendub kulmude disainile. Hoolduse käigus vahatatakse, värvitakse, tõmmatakse niidiga, trimmitakse ning viimistletakse kulmud kulmumeigiga. Täpse [...]

read more

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Uus JOIK tsitruse jalamassaaž!

Lõõgastavat ning aroomirikast jalamassaaži alustatakse jalavanniga, mis sisaldab JOIK tsitruse vannipiima. Järgneb jalgade koorimine, greibi-mandariini koorijaga- nahk muutub pehmeks ning [...]

read more

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Uus! Botanic Garden ürdine näohooldus

Meie kõige uuem ja ürdisem näohooldus Botanic Gardenilt on kombineeritud Ajurveeda teadmistega. Botanic Garden toetab Eesti väikeseid talusid, kust pärinevad orgaanilised [...]

read more